Meghalt Whitney Houston lánya

Bobbi Kristina Brown
(FILES) - A file picture taken on August 16, 2012, Bobbi Kristina Brown arrives at Tri-Star Pictures' "Sparkle" premiere at Grauman's Chinese Theatre in Hollywood, California. Bobbi Kristina Brown passed away on July 26, 2015. The 22-year-old was found face down and unresponsive in her bathtub in her Atlanta, Georgia home on January 31. She was revived by emergency crews but lost significant brain function. AFP PHOTO / Frederic J. BROWN
Vágólapra másolva!
Fél évvel azután, hogy eszméletlen állapotban megtalálták a fürdőkádban, vasárnap elhunyt Whitney Houston lánya.
Vágólapra másolva!
Tragikus sorsú anyjával még 2011-ben Forrás: AFP/Jason Merritt

Huszonkét éves korában, vasárnap este meghalt Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobby Brown közös gyereke. Brownt január 31. óta ápolták kórházban, miután a barátja, Nick Gordon és az ő egyik barátja, Max Lomas, eszméletlenül találtak rá a georgiai házukban lévő fürdőkádban.

A lányt sokáig lélegeztetőgépen tartották mesterséges kómában. Ahogy a Huffington Post megjegyzi, áprilisban voltak biztató jelek arra, hogy mégis felépül. Az apja ügyvédje azt mondta a sajtónak, hogy a lány kinyitotta a szemét, és valamennyit javult az állapota.

"Köszönjük mindenkinek a támogatást és az imákat. Bobbi Kristina immár Isten karjaiban van" - adott ki nyilatkozatot a család. A hatóságok viszont még vizsgálják, januárban hogyan került eszméletlen állapotba a lány, ugyanis sérülésnyomok voltak a testén. Ő volt Whitney Houston egyetlen gyereke.

Itt Nick Gordonnal látható Forrás: AFP/Frazer Harrison

Azután, hogy Brownt júniusban hospice-otthonba szállították, pert indítottak a barátja, Nick Gordon ellen, mert a gyanú szerint erőszakosan viselkedett a lánnyal, majd 11 ezer dollárt átutalt a lány bankszámlájáról a sajátjára, miután arccal lefelé megtalálta a fürdőkádban.

2014 januárjában egyébként Bobbi Kristina Brown Twitteren azt jelentette be, hogy összeházasodott a fiúval, aki a család közeli barátja volt. Egy február harmadikai közleményben viszont azt mondta az apja ügyvédje, hogy legálisan soha nem kötöttek házasságot.

A 22 éves lány anyja is hasonlóan tragikus módon hunyt el. Whitney Houstont 2012. február 9-én találták meg eszméletlenül egy Beverly Hills-i szállodában, szintén a fürdőkádban. A halottkémi vizsgálat szerint az énekesnő a szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.