Janet Jackson visszaviszi a kilencvenes évekbe

janet jackson
Vágólapra másolva!
Hét év után visszatért Janet Jackson egy fülledtnek nevezhető r'n'b számmal. 
Vágólapra másolva!

"Remélem, ti is legalább annyira élvezitek ezt a klipet, amennyire mi szerettük megcsinálni" - írta Jackson a számmal kapcsolatban, ami a No Sleeep felturbózott változata. J. Cole rapper ugyanis az eredetiben nem szerepelt, de ugye egy rapbetét minden számba kell.

Sok izgalmas dolog nem történik benne, de legalább jól hozza a kilencvenes évek fülledt Janet Jackson számainak hangulatát. A végére sikerült tenniük egy kisebb csavart azzal, hogy a rapbetét után az ember várna még egy refrént, de váratlanul véget ér a szám.

Egy-két hallgatást mindenképp megér a dolog, hogy aztán mindenki valami furcsa indítattásból elkezdje a Facebookon kutatni, vajon melyik elviselhetetlen ismerőse posztolt legutóbb olyan összeállítást, hogy: "10 dolog, amit a mai fiatalok nem fognak érteni".

A videót egyébként Dave Mayers rendezte, aki több klipet is csinált az énekesnőnek a kétezres években, Missy Elliotnak pedig leforgatta a legendás Get Ur Freak Ont. A dalt Jimmy Jammel és Terry Lewisszal rakta össze Jackson, akik szintén régóta mellette vannak.