Nem kell állandóan Britney Spears seggét nyalnom

britney spears, iggy azalea
Vágólapra másolva!
Twitteren fakadt ki Iggy Azalea, szerinte ugyanis Britney Spears miatt bukott meg közös számuk, amiről eleinte viszonylag ügyesen szivárogtatták az infókat. Ennek ellenére megmaradnak barátnők. 
Vágólapra másolva!

A Pretty Girls nem került kiemelkedő helyre egyetlen jelentősebb slágerlistán sem, és csak 78 millió kattintást hozott össze a Youtube-on, amiért ugyan egy magyar előadó az anyját eladná, de ők ketten természetesen más pályán játszanak. Jobb pillanataikban mindketten lazán 100 millió felett vannak, de hoztak már félmilliárd körül is.

"Nehéz feltornászni egy dalt a slágerlistákra, ha nem promózza az ember, és nem vállal tévés fellépéseket. Sajnos én csak vendégénekes voltam, pedig sokat játszottam volna. Jól kezdtünk, de ahhoz 2015-ben sokkal több tartalom kellett volna, hogy a dallal versenyben maradhassunk" - panaszkodott néhány posztban - írja a Vulture.

Az igazán érdekes persze nem ez volt, hanem a válasz egy cikkre, ami összefoglalja és értelmezni próbálja Azalea iménti kijelentéseit, azaz: a daluk megbukott, és ezért csak Britney Spears és menedzsmentje a felelős. Azalea kiváló érzékkel száll bele a legértelmetlenebb Twitter-csatákba, és természetesen most sem futamodott meg.

"A megjegyzésem tényeken alapszik, és minden egyes dalra ugyanúgy vonatkozik. Nem kell a nap minden percében Britney seggét nyalnom, hogy barátnők legyünk, vagy igen?" - felelte egy kiválóan összerakott posztban. Az biztos, hogy ügyes próbálkozás, de egy-két durvábbnak szánt beszólás nem fogja megmenteni a dögunalmas számukat.