Új formában hódít a Wellhello-életérzés

Fluor Tomi a #Sohavégetnemérős című filmben
Fluor Tomi a #Sohavégetnemérős című filmben
Vágólapra másolva!
A Wellhello zenekar slágereiből nemrégen film készült, rövidesen pedig egy újabb médium is felkerül a palettára: a film forgatásán készült werkfotókból ugyanis kiállítás nyílik a Hybridartban.
Vágólapra másolva!

A Hybridart Management 2005 óta működik a kortárs vizuális művészet területén azzal a céllal, hogy a klasszikus formákból és keretekből kilépve, minél szélesebb körben tegye ismertté a magyar és külföldi képzőművészetet és designt. Ebben a szellemben szervezik évek óta állandó programjaikat: az Art Moments fesztivált, a Cégér – Jó bornak tervezz címkét! gasztrodesign pályázatot és a Zenith Art Exchange című nemzetközi művészeti csereprogramot.

Évről évre fontos szempont a programjaik megtervezésekor az is, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsenek a művészeti intézményekben frissen végzett fiataloknak, hazai és külföldi kiállítások, művészeti programok révén.

A Hybridartnak meggyőződése, hogy a kortárs vizuális művészet fontos fokmérője egy adott ország magáról alkotott képének. Ezért céljuk

testközelbe hozni a jelenre leginkább reflektáló, a ma kérdéseivel foglalkozó kortárs művészetet,

ráadásul úgy, hogy a különféle művészeti ágak vegyítése új értelmezési lehetőségekre adjon lehetőséget.

2017-től egy újabb programsorozatot indítanak, amelynek

célcsoportja és egyben témája is az úgynevezett Y generáció.

A programok helyszíne az V. kerületi Galamb utcában február végén nyíló HYBRIDART. amelynek első eseménye a #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra című film werkfotóiból összeállított „életérzés" kiállítás, amelyet Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapítója nyit majd meg.

Diaz, Fluor Tomi és Tiszeker Dániel rendező a #Sohavégetnemérős forgatásán. Forrás: Színfolt Film

A tárlat február 24-től március 20-ig lesz látható Budapesten, majd ezt követően Veszprémben és Debrecenben, illetve Sopronban, a VOLT Fesztiválon mutatkozik be.