Extrém cirkuszi koncerten mutatja be lemezét az Anna and the Barbies

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
A zenekar egy őrült rockbulival és egy extra vendéggel készül legújabb lemeze bemutatására. A koncert a Fővárosi Nagycirkuszban lesz.
Vágólapra másolva!

Az Anna and the Barbies Facebook-oldalán a rajongók minden este olvashatnak az új album szövegéből egy-egy részletet, egészen a lemezbemutatóig. A lemezt a tervek szerint karácsonykor lehet majd megvenni.

A zenekar szokásához híven egy újabb extrém, érzelmi és gondolati szinten provokatív, meghökkentő eseményre invitálja közönségét. A koncertsorozat során a cirkuszművészeti, kortárs irodalmi, zenei, táncművészeti és képzőművészeti alkotások álltak össze egy egésszé. A sorozat művészeti vezetője és rendezője Szabó K. István, az ő segítségével valósulhatott meg, amit a zenekar megálmodott.
A tavasszal elkezdett turné utolsó állomásán az extra vendég Nagy Feró lesz. A zenekar azt mondja, hogy egy fantasztikus és látványos koncerttel készül .

Pásztor Annát például fejjel lefelé húzzák majd fel a manézsban, cirkuszi fellépők reflektálnak majd a zenei előadásra, lesz akusztikus minikoncert a nagykoncert közben, az előtérben pedig Anna ruháit állítják ki.

Ezen kívül egy multimédiás kiállítással is készülnek az Utópia turné korábbi koncertjeiből.
Pásztor Anna azt mondta, visszanyúltak ahhoz az életérzéshez, ami miatt tizenévesen dalokat kezdtek írni.

Szerinte az UTÓPIA turné olyan, mint egy puzzle. A közönség az eddigi koncerteken darabkákat láthatott, de a teljes kép most fog összeállni.

„Azt szerettük volna, hogy ez egy közös utazás legyen, aminek a vége valamiféle beteljesülés. Kicsit olyan, mint egy hosszan elhúzott karácsony. Díszítjük, díszítjük a fenyőfát és a végén alá ülünk. Hihetetlen, milyen masinává fejlődött ez az összművészeti összeállás! Végre befuthatunk a célba. Nagyon érdekes dolog fog születni. A cirkusz alapvető jellegzetességei egészülnek ki énekszóval, elképesztően magas színvonalú zenével, gyönyörűséges díszletekkel és 21. századi vad rock'n'rollal."

A november 18-i koncertre már minden jegy elkelt, ezért november 17-én tartanak egy 0. előadást is, hogy senki ne maradjon le a lemezbemutatóról.