Fapados magyar kisfilmmel is lehet nagyot szakítani

Zeneakadémia reklám
Vágólapra másolva!
2014-ben a Zeneakadémia arculata nyerte el a design Oscar-díjnak is nevezett Red Dot Awardot. Idén a Lisztérium című reklámspot kapta meg az elismerést.
Vágólapra másolva!

A Red Dot kommunikációs versenyének zsűrije csaknem 7500 induló közül választotta ki idén az 568 legjobbat 17 kategóriában. A Zeneakadémia Lisztérium című imázsklipjét a Film and Animation, ezen belül is a Corporate/Image film alkategóriában díjazta a 27 tagból álló nemzetközi grémium.

Idén a Lisztérium című reklámspot kapta meg az elismerést Forrás: Zeneakadémia

A díjat november 6-án Berlinben vehetik át a Zeneakadémia képviselői a kreatív iparág éves csúcstalálkozójának számító Red Dot gálán.

A 40 másodperces imázsklipet Géczy Dávid rendezte. A kisfilm nem a Zeneakadémia egészére, hanem kizárólag koncertközponti tevékenységére fókuszál.

Fapados produkció

Szabó Stein Imre, a Zeneakadémia kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, "fapados produkcióval" sikerült az elismerést kivívni, hiszen a számos magyarországi televíziós csatornán, valamint a BBC-n, a Mezzón és a YouTube-on bemutatott reklámfilm költségvetése alig haladta meg a négymillió forintot.

A 40 másodperces imázsklipet Géczy Dávid rendezte Forrás: Videa

A Zeneakadémia arculata és kommunikációja az újabb Red Dot-díjjal immár nyolc rangos szakmai elismerést mondhat magáénak. Legutóbb 2015 áprilisában a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében, a Televíziós reklámok-intézményi arculat kategória legjobbjaként, Silver Hugo-díjra tartotta érdemesnek a nemzetközi zsűri.

Szavazzon, önnek melyik tetszik jobban!

Úgy látszik, kisfilmben jók vagyunk. Tavaly Cannes-ban az Operaház kisfilmje kapta meg a legjobb zenéért járó Fekete Delfin-díjat, a legjobb imázsfilm kategóriájában pedig Ezüst Delfin-díjjal jutalmazta a filmes, marketing- és kommunikációs szakemberekből álló nemzetközi zsűri.

A BFZ szárnyal címmel a Budapesti Fesztiválzenekar is készített egy a 2014-15-ös szezonját beharangozó kisfilmet.

A Zeneakadémia kisfilmje

Az Opera imázsfilmje

A BFZ kisfilmje

Szavazzon!

Önnek melyik reklámfilm tetszik jobban?