Itt vannak a 2017-es Sound első fellépői

2016. 07. 09., Balaton, Balaton Sound, fesztivál, Party, Telekom, Zamárdi 2016. 07. 09. Balaton Balaton Sound Party Telekom Zamárdi fesztivál
Vágólapra másolva!
Az első körben több mint egy tucat előadót hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői: érkezik Kygo, Hardwell, és pótolja idén elmaradt fellépését Robin Schulz is. 
Vágólapra másolva!

A vízparti fesztvál jövőre újdonságok sorát is ígéri, például a látványvilága is megújul, és már most látszik, hogy sztárfellépőkből sem lesz hiány.

Zamárdiba jön például a norvég Kygo, aki az egyik legsikeresebb deep house/tropical house producernek számít. Tavaly megjelent nagylemeze, a Cloud Nine hatalmasat robbant, köszönhetően az olyan kislemezeknek, mint a Stole the Show vagy a Stay. Kygo idén fellépett az olimpia záróünnepségén,

Magyarországon először a Balaton Soundon láthatja a közönség.

Újra fellép a fesztiválon a DJ Mag TOP 100-as listájának 3. helyezettje, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Hardwell is, a német szupersztár, Robin Schulz pedig idén elmaradt fellépést pótolja.

Amerikából érkezik a dallamos elektróban utazó testvérpár, a Krewella, a holland különítményt Headhunterz, Nicky Romero és a Blasterjaxx képviseli. Élő show-val tér vissza Zamárdiba az electro-house, dance-punk olasz nagymestere, a The Bloody Beetroots, itt lesz Ausztrália első számú DJ-zenésze, Timmy Trumpet és Kanada egyik legsokszínűbb elektro-duója, a Zeds Dead. John Digweed és Dave Clarke személyében pedig két angol veterán nagyágyút is láthat a közönség a Balaton Soundon. A legfiatalabb generációt a 19 éves francia Kungs képviseli.

A zene mellett

számos újdonság és megújult látványvilág is fogadja majd a látogatókat,

bár ezekről egyelőre még titkolóznak a szervezők. Az viszont már biztos, hogy egy szuperlátványos, díszletszerű új Nagyszínpad magasodik majd a Sound központi tere elé július 5-9. között Zamárdiban.