2017-től hosszabb lesz az EFOTT

Vágólapra másolva!
2017-ben is Velencén kerül megrendezésre az EFOTT, viszont egy nappal hosszabb lesz a fesztivál.
Vágólapra másolva!

Egy vidéki hallgatói önkormányzat révén az Origo tudámásra jutott, hogy megvan a jövő évi EFOTT időpontja. Július 11-17. között, a vizsgaidőszakok után rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, amely 2017-től egy nappal hosszabb lesz, tehát

vasárnap is teljes napi program várja a fesztiválozókat.

A 2017-es EFOTT-ot egyébként a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival együtt készítik elő. Míg korábban a fesztivál folyton vándorolt, a szervezők Velence vezetésével együtt úgy látták, hogy a város megfelelő helyszín a rendezvénynek, ezért már évek óta itt rendezik az EFOTT-ot.

Az immár hatnapos EFOTT-ra december 12-től lehet bérletet venni bevezető áron.

Akik elővételben váltják meg a bérletet, egyben egy jótékonysági akcióban is részt vesznek.

A szervezők ugyanis az EFOTT himnusz alkotóival, azaz Lábas Vikivel (Margaret Island), Felcser Mátéval (Punnany Massif) és Horváth Gáspárral (JumoDaddy – Irie Maffia, Kelemen Kabátban)együtt arra készülnek, hogy az Adj nyarat karácsonyra kampány keretében a Benedek Elek Gyógypedagógiai Iskola és Kollégium diákjait életükben először elutaztathassák Velencére. A támogatás összege az elővételes jegyek árából áll össze, amelyet 2016. december 23-ig gyűjtenek.

Az akció pillanatnyi állását az EFOTT honlapján lehet majd nyomon követni, egy virtuális karácsonyfa képében, amelyen a befolyt összeggel párhuzamosan izzanak majd fel az égők - írták az efott.hu-n a szervezők.