Telekom VOLT Fesztivál: itt a hivatalos aftermovie

Volt2016 volt fesztivál sopron
Vágólapra másolva!
Ha ott volt június végén, július elején a Lővérekben, és újra átélné; ha nem tudott elmenni, de szívesen megnézné; ha már nem bír magával, és mindennap számolgatja, hogy mennyi van még hátra...itt az idei VOLT aftermovieja!
Vágólapra másolva!

Amíg mi párás szemmel bámuljuk a monitort és felidézzük a nyári élményeinket Sopronból, a szervezők már javában szervezik a 25. VOLT Fesztivált.

Az már biztos, hogy a negyedszázados VOLT nulladik napján a Linkin Park lesz a legnagyobb headliner, de hamarosan újabb neveket is nyilvánosságra hoznak.

November 17-én 16 órától – két napon át – beindul egy kedvezményes akció, amikor olcsóbban juthatunk hozzá a nulladik napi Linkin Park napijegyhez és a voltos bérletekhez. A bérletek mellé ebben a két napban ajándékcsomagot is kap mindenki fesztiválozó, aki a hivatalos weboldalon, a soproni VOLT Jegyértékesítő Ponton vagy a budapesti Akvárium Klub VOLT jegyirodájában vásárol.

Az ajándékcsomagban egy egyedi díszdobozt, egy limitált példányban kiadott, jubileumi VOLT-pólót, VOLTos matricacsomagot, VOLT kreatív képeslapot és kitűzőt tartalmaz. Az ajándék az első 10 000 db bérlet mellé jár, és az első 10 000 db 0. napi jegy vásárolható meg early bird áron a Linkin Park koncertre.