Visszavonul Molnár Ferenc Caramel

Molnár Ferenc Caramel Molnár Ferenc Molnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.
Molnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.
Vágólapra másolva!
Az énekes családja és egyéb zenei tervei miatt ideiglenesen inkább hátrébb lép.
Vágólapra másolva!
Molnár Ferenc Caramel a Megasztár második szériájának győzteseként vált népszerűvé Fotó: Polyak Attila - Origo

Molnár Ferenc Caramel kedden, azaz október hatodikán bejelentette, hogy

az arénás koncertje után legalább egy évre visszavonul,

hogy a családjával foglalkozzon, és hogy elmélyülhessen az alkotói munkában. Néhány fórumon ezután is lehet majd persze találkozni vele, csak sokkal-sokkal ritkábban. Az énekes elmondta, hogy többek között musical szerzésbe vágott, nagyon izgatja az a zenei világ, bár lehet, hogy csak a fióknak írja a darabot.

Az énekes december huszadikán ad koncertet a Papp László Sportarénában,

szeretné ha a fellépés egy kicsit személyesebb lenne,

szeretne olyan dolgokat is megmutatni, amiért az énekesi pálya vonzotta, és szeretné, ha ezáltal egy kicsit jobban megismernék a rajongói. Az életéből kiragadt tíz csoda köré rendezik a színpadi show-t, de Lévai Balázs rendező szerint ennek ellenére sem lesz múltba révedős a műsor. A koncerten vendégként fellép Radics Gigi és Diaz is.

Nem hagyná el az országot Fotó: Polyak Attila - Origo

Ahogy a Quartnak korábban elmondta, az országot annak ellenére sem hagyná el, hogy szerinte a politika egészségtelen módon az élet részévé vált, hogy hatalmas a szegénység, és hogy a legtöbb barátja már külföldön dolgozik. Az interjúban beszélt arról is, hogy

a popzene kötöttségei miatt nincs lehetőség arra, hogy szabadon szárnyaljon az ember,

bele kell férni a három-négy perces keretbe.