Versek rendelésre a Játékszínben

Horgas Ádám rendező és Bank Tamás, a Játékszín igazgatója az Életrevalók első olvasópróbáján, az előadásban szereplő színészekkel.
Vágólapra másolva!
Költészet a la carte címmel mutatnak be verses estet a Játékszínben a színház művészeinek fellépésével, Hirtling István színművész vezetésével január utolsó hétfőjén.
Vágólapra másolva!

Zsurzs Kati, Szőlőskei Tímea, Szirtes Balázs és Vadász Gábor lépnek fel január 30-án este a Játékszín Bock Színpadán, hogy hasonló produkciót adjanak elő, mint amilyet a szeptemberi színházak éjszakáján láthatott a Játékszín közönsége. A színház művészei akkor

azokat a verseket és olyan stílusban mondták el, ahogy azt a nézők rendelték,

a "rendeléseket" pedig a népszerű színművész, Hirtling István vette föl - hol szellemesen, hol bájosan, hol kissé pimaszul kommentálva azokat.

A színész az Életrevalók című új előadásban az egyik főszerepet, a kerekesszékes, milliomos gyárost alakítja. A szervezők ezért úgy gondolták, hogy a verses esten is azok legyenek a partnerei, akikkel a darabban játszik. A fölkért négy színész mellett a produkcióban részt vesz az előadás dramaturgja, Lőkös Ildikó is.

Horgas Ádám rendező és Bank Tamás, a Játékszín igazgatója az Életrevalók első olvasópróbáján, az előadásban szereplő színészekkel. Forrás: Játékszín

Az Életrevalók című film színpadi adaptációját február 4-én mutatják be Horgas Ádám rendezésében a Játékszínben.