Bruce Willis és Demi Moore színházat ajándékozott

Demi Moore színész Bruce Willis színész
Demi Moore színész Bruce Willis színész 2017.01.
Vágólapra másolva!
Demi Moore és Bruce Willis még mindig jóban vannak. A napokban ajándékoztak egy komplett színházépületet egy társulatnak. 
Vágólapra másolva!

Demi Moore és Bruce Willis a napokban ajándékozott egy régi, idahoi moziépületet a Company of Fools társulatnak. A Liberty Theatre

épületet közösen vették még 1995-ben,

mikor együtt éltek az idahói Hailey-ben. Nagyon megtetszett nekik a régi mozi, és azért vették meg, hogy élő előadásokkal csalogassák oda a helyieket - írja az Idaho Statesman.

A Liberty Theatre épülete napjainkban:

A Company of Fools társulatot egyébként már korábbról ismerték. 1996-ban Moore és Willis hívták oda őket Virginia államból, az ország másik végéből, hogy legyenek a színház allandó társulata. 1996 óta nem hivatalos megállapodás volt a felek között az épület használatáról, és ennek a

20 éves állapotnak vetett véget az egykori hollywoodi álompár az ajándékozással.

Bruce Willis egyébként még a főiskolán ismerkedett össze Denise Simone-nal, a társulat egyik alapítójával. És 1997-ben és 2001-ben szerepelt is egy-egy darabban a Liberty Theatre-ben. Demi Moore-ral amúgy több ingatlant is vásároltak Idahóban. Többek között egy sípályát is, amit 2012-ben ajándékoztak egy helyi non-profit szervezetnek.