Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Különleges közönségtalálkozót tartottak az Operettszínházban

Névtelen terv - 1
Vágólapra másolva!
Különleges közönségtalálkozót tartottak a minap a Budapesti Operettszínházban: a nézőket a kiemelkedően sikeres Jekyll és Hyde című előadás sztárjai várták a Kálmán Imre Teátrumban.
Vágólapra másolva!

A szerencsés bejutók a produkció ikonikus és népszerű dalainak meghallgatása után beszélgettek és közös fényképeket készítettek kedvenc művészeikkel.

A közönség betekinthetett az ismét látható közkedvelt darab nagyszínpadi próbáiba is.

Jekyll és Hyde című előadás közönségtalálkozója Forrás: Veres_Ildiko

Az exkluzív programot Bálint Ádám moderálta, aki az előadás szereplőit, Füredi Nikolettet, Széles Flórát, Dolhai Attilát és Homonnay Zsoltot kérdezte a színpadon megformált karaktereikről és a produkció kulisszatitkairól. Szó esett a különböző szerepalakok érzelmi töltetéről, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde kettős személyiségének elénekléséhez kidolgozott, eltérő hangképzésről, és arról is, hogy a zenés darab rendkívüli állóképességet igényel úgy a női, mint a férfi főszereplők részéről.

Ezidáig 59 alkalommal mutatták be a színpadon Dr. Jekyll és Mr. Hyde misztikus története, és 53.523 néző látta az ikonikus darabot.

A történet fókusza a 19. században, a ködös Albionban, Londonban élő Dr. Jekyll orvosi kísérleteire irányul, aki kifejlesztené azt a szérumot, ami képes elválasztani az emberben lakozó jót a gonosztól. Elképzeléseit egy kórházi döntéshozó testület elé viszi. A szkeptikus grénium azonban elutasítja, hogy kipróbálja a szert embereken is, ezért a doktornak nem marad más választása, mint az, hogy önmaga legyen a kísérleti alany. Dr. Jekyll beadja magának a szert, ami után fájdalmas változáson megy keresztül és előbújik belőle sötét énje: Mr. Edward Hyde. A fővárosban ezután gyilkosságsorozat veszi kezdetét, aminek ki tudja, mikor szakad vége.

Jekyll és Hide című előadás Forrás: Veres Ildikó

Jekyll és Hyde szerepében Dolhai Attila, Homonnay Zsolt és Sándor Péter, Lucy Harrisként Füredi Nikolett, Baranyai Annamária és Nádasi Veronika látható, Emma Carew karakterével pedig Széles Flóra, Dancs Annamari és Fekete-Kovács Veronika varázsolja el a nézőket a színpadon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről