Bagi Iván fergeteges paródiát készített Szabó Zsófi és Shane Tusup állítólagos románcáról - videó

Darázsfészek újratöltve 57
Vágólapra másolva!
Néhány hete röppent fel a hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. Azonban pletykák ide vagy oda, hivatalosan sem a műsorvezetőnő, sem az úszóedző nem vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt - egészen mostanáig. Ugyanis Bagi Iván paródiájában Shane Tusup elszólta magát. Vége a találgatásoknak, most kiderül, hogy pontosan mi van a két fiatal között! Annyit azért máris elárulunk, hogy Hosszú Katinka volt férje szerint „Zsófi remek időket produkál..."
Vágólapra másolva!

Ahogy rendszeres nézőink már megszokhatták, Bagi Iván és Darázsfészek újratöltve című műsor hétről hétre kacagtató, vidám percekkel jelentkezik a Videa csatornáján. A Karinthy-gyűrűs humorista paródiáival igyekszik mosolyt csalni a nézők arcára szórakoztató álhír-műsorában. Az eheti adásban Bagi Iván többek között Szabó Zsófit, Shane Tusup-ot, Fásy Zsülikét és Lékai-Kiss Ramónát vette célba.

A mostani adásból többek között kiderül az, hogy milyen higéniai újítást vezetett be a pár hete Budán átadott okospláza, de beszámolót láthatnak az adásban egy nem mindennapi balesetről a Dancing with the star műsorvezetőivel kapcsolatban is. De kiderül az is, hogy miért látták mintegy két hete részegen Nicolas Cage hollywoodi színészt egy szállodában. Valamint beszámolóval jelentkezik az internetes műsor arról, hogy milyen filmet forgat Budapesten Justin Bieber, Gérard Depardieu és David Hasselhoff.

Poénokból és nevetésből most sem lesz hiány, a teljes adás elérhető az alábbi videóra kattintva! Jó szórakozást kívánunk hozzá!