Agyvérzést kapott a világhírű amerikai rapper

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on on November 19, 2018 rapper/producer Dr. Dre attends the ceremony honoring Snoop Dogg with a Star on Hollywood Walk of Fame, in Hollywood, California. - Rapper and legendary producer Dr. Dre was in the hospital on January 5, 2021 receiving treatment for a possible brain aneurysm, the Los Angeles Times reported citing sources familiar with his condition. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az 55 éves rappert, Dr. Drét intenzív osztályon ápolják, miután hétfőn agyvérzést kapott.  
Vágólapra másolva!

Az 55 éves Dr. Dre hétfőn lett rosszul, és a kórházban derült ki, hogy agyvérzése volt. Azonnal az intenzív osztályra vitték, de annyira már jól van, hogy az Instagram-oldalára feltöltött egy köszönő üzenetet.

Ebben köszönetet mond a családjának, barátainak, és megköszöni a rajongók kedves érdeklődését, valamint leírja, hogy jól van, és a legjobb ellátásban részesül. Annyit írt az üzenet végére, hogy hamarosan hazaengedik. A TMZ információi szerint Dr. Dre állapota stabil, és teljesen magánál van. Az orvosok egyelőre nem tudják, mi okozta a vérzést, de rengeteg vizsgálatot végeznek el a zenészen.