Folytatódik a Vujity Tvrtko - Kiszel Tünde harc, Tvrtko kirohant a stúdióból Kiszel Tünde miatt

Vujity Tvrtko
Vágólapra másolva!
Úgy tudjuk, néhány hete ismét Magyarországon tartózkodik a népszerű Pulitzer-díjas újságíró, Vujity Tvrtko, aki egyenesen Hawaiiról érkezett haza, csak azért, hogy egy internetes műsorban meghívott vendég hírolvasó lehessen. Információink szerint, bár a sztárriporter kizárólag a Darázsfészek újratöltve legújabb adásának felvétele miatt repült haza, ahogy jött, ugyanolyan gyorsan, sőt, viharosan távozott is.
Vágólapra másolva!

A részeltetekről Bagi Ivánt, a műsor házigazdáját kérdeztük: "Nagyon jóban vagyunk, és kedvelem is őt. Vujity Tvrtko valóban az én meghívásomra érkezett vissza Hawaiiról Magyarországra, na meg azért, hogy elintézze a védettségi kányájával kapcsolatos ügyeit. Egyébként sajnos, tényleg faképnél hagyta a produkciót, mert állítólag annyira ideges lett egy ártatlan, Kiszel Tündével kapcsolatos hír miatt, hogy üvölteni kezdett a stábtagokkal. Közben azt hajtogatta, hogy ő Kiszel Tündéről szóló hírt fel nem olvas, és hogy ehhez nem adja a nevét. Ezután indulatos szóváltásba keveredett a rendezővel, felborította a berendezést, majd dühösen kivonult a stúdióból" - mesélte a humorista.

Bagi Iván hozzátette: reméli, hogy Vujity Tvrtko azóta már lehiggadt és megnyugodott. Szeretné, ha később meg tudnák beszélni egy tea mellett ezt az egész ügyet. Na de mi is történt pontosan? A botrányos jelentet megnézhetik az alábbi videóban!