Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magányosan ünnepli születésnapját a vírustól tartó Csűrös Karola

Csűrös Karola
Vágólapra másolva!
Magányosan ünnepli 84. születésnapját Csűrös Karola. Férje, Horváth Ádám tavalyi halála óta szinte remeteknét él, de azt mondja, tartja magát.
Vágólapra másolva!

Csűrös Karola pénteken ünnepli 84. születésnapját, de a valódi ünneplés elmarad. Egyrészt férje, Horváth Ádám tavalyi halála, valamint a koronavírus-járvány sem teszi lehetővé az önfeledt ünneplést. Ráadásul a színésznő tavaly ősszel elesett otthonában, és eltört a térde, ami hosszú lábadozással tud csak helyre jönni. A Blikknek elmondta, hogy kifejezetten

ő kérte, hogy idén a család és a barátok se köszöntsék fel személyesen.

„Majd a gyógytornászommal ünneplünk, ő ugyanis még rendszeresen jár hozzám. Lassan, de biztosan jön helyre a lábam, de a járás még mindig nehézkesen megy. Halottak napján sem voltam kint a temetőben a férjemnél. Egyszerűen nem tudtam volna annyit sétálni. Meg hát nehéz is ez... Gondolatban így is mindig együtt vagyok Ádámmal” – mondta.

Csűrös Karola Forrás: tv2

A színésznő koorábban a sógorával és az unokaöccsével együtt ünnepelt, mivel egy-egy nap eltéréssel születtek, de ebben az évben nem lesz találkozás. „Vigyázni kell a vírussal, nagyon veszélyes, én kértem, hogy inkább ne találkozzunk. Remélem, minél hamarabb tudjuk pótolni.” A színésznő jókedvű volt, mikor a lap felkereste, és erről azt mondta, „nincs ez mindig így. A családom és a barátaim

szeretett férjem elvesztése után miként jövök rendbe. Mondták is, ha nem javulok, szakember segítségét kellene kérnem, de tudtam, hogy idővel jobb lesz. Persze, ezt a fájdalmat sosem lehet igazán megemészteni, főleg ilyenkor, ünnepeken, évfordulókon különösen nehéz, de tartom magam.” Emondta azt is, hogy nagyon várja már a járvány levonulását, és azt, hogy az élet újra visszaálljon a rendes kerékvágásba: „akkor tortával fogunk ünnepelni. A barátaim mindig hívnak telefonon, nagyokat beszélgetünk, nosztalgiázunk, nevetünk, ez sokat enyhít a magányomon.”

Horváth Ádám emléktábláját november 20-án avatják. A Kossuth-díjas rendező, érdemes és kiváló művész Horváth Ádám évtizedeken át élt a belvárosban, egykori otthonának házfalát hamarosan arcképe díszíti majd. „Szép ajándék lesz a születésnapomra, mindenképpen szeretnék ott lenni az avatáson, bár azt még nem tudom, hogyan jutok le, mert a lépcsőzés gondot jelent” – mondta Csűrös Karola.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről