Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar Virtus: Török Ádám a fuvolista arc - videó

Török Ádám
Budapest, 2018. február 22. A 70 éves Török Ádám fuvolista, énekes dalszövegíró, a Mini együttes alapítója és frontembere egy budapesti kávézóban, ahol interjút adott az MTI újságírójának 2018. február 20-án. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A nullahategy Magyar Virtus - Velünk élő legendák című sorozatának hatodik részében a sikeres ügyvéd és zenész, Kosik Kristófnak és Jeszenszky Zsoltnak egy igazi ARC mutatkozik be, Török Ádám. 
Vágólapra másolva!

"Arc, mert karakteres, felismerhető, szerethető. 50 éve zenél, és bár nem kifejezetten populáris, amit csinál, valamiért mégis mindenki ismeri a nevét. És az arcát. Török Ádám nagyon jó arc. Egy kis könnyed, flegma humor, és végtelen zeneszeretet.

A világ legjobb fuvolistái között tartják számon, és a blues világában tényleg nemzetközi sztárnak számít. Mégis, ízig-vérig budapesti srác, és még 70 évesen is srác.

A Mini együttessel robbant be, és kisebb kitekintéseket, rövidebb-hosszabb ideig működő átmeneti formációkat követően mindig ugyanoda is tér vissza. A rock örök, a blues halhatatlan, Török Ádám pedig ezek közül minden. Is" - írják.

A cikk a nullahategy-en olvasható, nézze meg a videót!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről