A Diadalív tetején ad adománygyűjtő koncertet a világhírű DJ

Bob Sinclar
LE CASTELLET, FRANCE - JUNE 22: DJ Bob Sinclar performs after qualifying for the F1 Grand Prix of France at Circuit Paul Ricard on June 22, 2019 in Le Castellet, France. (Photo by Charles Coates/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bob Sinclair a párizsi Diadalív tetejéről ad élő koncertet a jövő héten. A fellépéssel az egészségügyi dolgozóknak gyűjtenek adományokat.
Vágólapra másolva!

Az egészségügyi dolgozóknak gyűjt adományokat különleges fellépésével a világhírű DJ. Bob Sinclair francia lemezlovas jövő hétfőn, május 4-én fog az emlékmű tetején zenélni. A közvetítés 20.02-kor kezdődik, közvetlenül a járvány élvonalában dolgozókat köszöntő tapsolás után. A fellépést a Cercle Music szervezi, a cég ugyanis elsősorban abban utazik, hogy szokatlan helyszínekről közvetít elektronikus zenei koncerteket.

A szervezők azt mondták, hogy a közönség csak online hallgathatja a Diadalívről közvetített koncertet, amivel az Orvosok Határok Nélkül szervezetnek és a Fondation de France alapnak gyűjtenek adományokat a járvány elleni védekezéshez. Bob Sinclar a Franciaországban március 17-én bevezetett karantén óta több produkciót tett közzé Instagram-oldalán, amelynek több mint 660 ezer követője van.