Így kapcsolódik össze a biztonságos közlekedés a zenével

Nagy Ricsi énekes
Vágólapra másolva!
A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. 
Vágólapra másolva!

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában írt ki dalíró pályázatot a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A pályázat mottója: ...hogy mindenki hazaérjen... A kiírás szerint a feladat, hogy a dal a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódjon. Ahhoz az üzenethez, hogy figyeljünk jobban magunkra és egymásra akár gyalog, akár biciklivel vagy motorral közlekedünk.

Nagy Ricsi énekes, a zsűri elnöke Forrás: Bogdad József

A dalversenyre

bármilyen zenei stílusban születhetnek művek,

elég egy telefonos felvétel is, amin a pályázó egyszerűen elénekli a dalát. Természetesen lehet hangszeres kísérettel is előadni a dalt, vagy akár teljes zenekarral. Az adott jelentkező előadó vagy formáció szakmai múltjára nézve sincs korlát vagy elvárás, azaz egyaránt jelentkezhetnek kezdők és profik. A dalnak legalább 30 másodperc és legfeljebb 3 perc hosszú lehet. A fájlokat a jelentkezők ezen az oldalon tudják feltölteni. A versenyen 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt.

A beküldési határidő 2019. március 31. A dalokat Nagy Ricsi énekes, Szayly József, a DUE alelnöke, és Berzai Zsolt rendőr alezredes, azaz a zsűri fogja elbírálni. Az eredményhirdetés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz május 31-én Budapesten. Az első három helyezett Audio-Technica fejhallgatót nyer, és az első helyezett profi stúdiókörülmények között felveheti a győztes dalát.