Megvan, ki lép fel a búcsúzó Slayer előtt Budapesten

Anthrax
Anthrax - 2016
Vágólapra másolva!
A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes thrash metálbandák egyike. A másik három a Metallica, a Megadeth és az Anthrax, és ezek közül az egyik melegíti majd a közönséget a Slayer budapesti koncertjén.
Vágólapra másolva!

Tavaly januárban jelentette be a Slayer, hogy utolsó világkörüli turnéjukra készülnek. Májusban indultak Amerikából, aztán ősszel már Európában portyáznak, majd Dél-Amerika, Ausztrália, Japán és nyáron már újra Európa lesznek a célpontok. A budapesti búcsúkoncert 2019. június 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Az együttes frontembere, Tom Araya azt mondta a turnéval kapcsolatban, hogy „meg szeretnénk nyugtatni a rajongókat, hogy még 2019-ben is úton leszünk, és

Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeteket és a fületeket, hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük nektek, még egyszer!”

Az Anthrax Forrás: Travis Shinn

Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annak a kimagasló thrash bandának, amellyel lényegében létre is hozták a műfajt. A zenekart ötször jelölték Grammyre, és ebből

kétszer meg is kapták a díjat.

A Slayer helye betonbiztos a zenetörténetben: a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett ők is a Nagy Négyes egyike. És külön jó hír a metálosoknak, hogy a budapesti koncerten éppen az Anthrax játszik majd előttük.