Zenekara 20. évfordulóját ünnepli Mező Misi

Mező Misi, Sláger Téma
Vágólapra másolva!
Február 10-én 20 órától Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, 21 órától Balla Eszter színésznő lesznek Sláger Téma vendégei.
Vágólapra másolva!

Mező Misi budapesti disznótorossal ünnepel

A zenész életében a tehetségkutatók különösen fontosak, hiszen a Magna Cum Laude is egy ilyennek köszönheti karrierjének indulását.

Az 1999-es indulás óta pedig maga is számos tehetséget indított útjára,

immáron a különböző tehetségkutatók zsűritagjaként.

Mező Misi lesz a Sláger Téma egyik vendége Forrás: Origo

A Dobozról indult nem mindennapi karrier legfontosabb állomásait, így a Magna Cum Laude emblematikus dalait, nagylemezeit, filmslágereit is sorra veszi majd a vasárnapi adásban, de még

az is kiderül, mi is az a Gyulai 20feldolgozó, és miért is készült többek között a Pálinkadalnak egy új verziója, ezúttal Majka előadásában. Szó esik majd a Hússzal ezelőtt érkeztem jubileumi koncertről is, sőt, még azt is megtudhatjuk, miért is rendez disznótorost a Magna Cum Laude Budapest szívében.

Balla Eszter a nagy visszatérésről mesél

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Balla Eszter lesz a vendég. A színésznőt 17 évesen, korkedvezménnyel, már az érettségije előtt felvették a Színház- és Filmművészetire, így indult a nem mindennapi karrierje. Balla Eszter húszesztendősen már a Madách Színház színpadán szerepelt olyan darabokban, mint a Chicago vagy a West Side Story. Filmes pályafutása pedig igazi mozisikerekkel kezdődött, mint a Moszkva tér vagy a Kontroll.

Nem mindennapi karrierjéről is mesél a színésznő Forrás: Origo

Balla Eszter beavatja majd a hallgatókat a közelgő Kölcsönlakás filmvígjáték titkaiba, sőt, még az is kiderül, hogyan bírja három gyerek mellett a karrierjét is egyengetni, illetve szoktak-e otthon is szakmázni operatőr férjével, Garas Dániellel.

2019. február 10-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Mező Misivel, Balla Eszterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!