Izgalmasan indul Zséda 2019-es éve

TV+Sztárok, Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát
Vágólapra másolva!
Az angol királyi ház kedvenc crossover énekegyüttese, a hamarosan Budapesten és Debrecenben is fellépő Blake Zsédát kérte fel vendégül a magyarországi fellépéseikre. Az előkészületek nagy titokban folynak, de biztosnak tűnik, hogy Zséda egyik dala is elhangzik majd a koncerteken.
Vágólapra másolva!

Január 18-án Budapesten, 19-én pedig Debrecenben lép fel az angol hercegi pár néhány osztálytársából, klasszikus crossoverben utazó Blake. A formáció már a debütáló albumával nagyot robbantott: a 2008-as Classical Brit Award gálán megkapták az Év Albuma díjat, és a Top 20 Pop Chart listájára is felkerültek.

fiúcsapat minden alkalommal felkér egy helyi énekest vendégművésznek, és Magyarországon Zséda lesz a vendégük, aki azt mondta, „nagyon örültem neki, hogy engem választottak. Amikor elkezdtünk beszélgetni, nagyon gyorsan egy hullámhosszon voltunk. Boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a koncertnek. Tetszik, amit csinálnak, ahogy csinálják, nagyon jó ízléssel dolgozzák fel a dalokat, tényleg az egyik legjobbak ebben a műfajban.” A várható repertoárról egyelőre nem akart részleteket elárulni. „Olyan dalokat választottunk,

Nagy ívű, igazi világslágerek lesznek, de nem szeretném a meglepetést lelőni. Annyit azonban elárulok, hogy Zséda-dal is lesz a repertoárban. Leginkább az volt a szempont, hogy együtt jók legyünk benne, passzoljon a Blake-hez és hozzám is.”

„Már most annyi izgalmas és érdekes dolog került a naptárba, hogy kíváncsian várom a folytatást” Fotó: Mudra László/Origo

Zsédára nem csupán Blake figyelt fel külföldről. A német és a svájci eurovíziós válogatóba is meghívták a nemzetközi zsűribe. Míg a svájci versenyzőket csak emailben kellett értékelni, a német válogatóra Berlinbe utazik majd az énekesnő, hogy az élő show-ban is részt vegyen. „Nagyjából a Blake felkéréssel egyszerre jött Németországból is a levél. Nem lehet mondani, hogy unalmasan indul ez az év, már most annyi izgalmas és érdekes dolog került a naptárba, hogy kíváncsian várom a folytatást” – mondta Zséda.