Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Visszavonul Ed Sheeran

Ed Sheeran
Sziget 2019
Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy az idei, szigetes fellépése volt az egyik utolsó Ed Sheeran megszokott koncertjeiből. Úgy néz ki, irányváltásra készül a 28 éves világsztár.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran augusztus 26-án, hétfőn fejezte be két és fél évvel ezelőtt megkezdett, Divide nevű turnéját. A sorozattal történelmet írt, ugyanis a több mint 260 koncertjét 7 és félmillió ember látta élőben. A turné nagyjából 666 millió fontos bevételt jelentett, ami körülbelül 240 milliárd forintnak felel meg. Ed Sheeran egy négyes rohammal zárta a hatalmas turnét: otthonába, Ipswich-be érve négy egymást követő napon adott koncertet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ipswich night #3 ! @zakarywalters #dividetour

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Amikor az utolsó buli végén elköszönt a közönségtől, azt mondta,

– írja a BBC.

Sheeran ugyanis egy gitárral járja a világot, és a pedál segítségével építi fel a zenét úgy, hogy több szólam szólalhasson meg. A számok elején rögzíti a különböző futamokat, amiket a pedálokkal tud ki-be kapcsolgatni már az adott szám közben.

60 ezer ember volt kíváncsi a világ leghíresebb gitáros srácára

Mikor Ed Sheeran felbukkant egy szál gitárral a kezében a Sziget Fesztivál nagyszínpadán, és megszólalt a Castle on the Hill, soha nem látott mennyiségű rajongócsapat kezdett őrült rohanásba, hogy már az első dallamoktól élvezhesse a zenéjét - náluk már csak azok voltak jobban odáig, akik órák óta a legjobb helyek reményében ácsorogtak az első sorokban.

Sheeran azzzal köszönt el, hogy

viszlát két év múlva.

Ami könnyen lehet, hogy egy nagyobb szünetet jelent, ami érthető is egy ekkora sorozat után, ráadásul Sheeran nem rég vette feleségül régi szerelmét, és valószínűleg nem repülőgépeken és szállodákban akarják tölteni közös életük első hónapjait, éveit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről