Celine Dion első magyarországi koncertjét adja az Arénában

Celine Dion
Vágólapra másolva!
Celine Dion jövő nyáron első budapesti koncertjét adja a Papp László Budapest Sportarénában.
Vágólapra másolva!

Celine Dion bejelentette Courage elnevezésű világkörüli turnéjának újabb, észak-amerikai és európai állomásait. Szeptember 18-án, Québecben kezdődött a turné, ami több mint tíz év után az első koncertkörútja az Egyesült Államokban és Európában Dionnak. A turné egyértelműen a hat év szünet után, azonos címmel, novemberben megjelenő albumának megtámogatását szolgálja. A turnénak világszerte nagyjából 100 állomása lesz

A turné európai ága 2020 májusában indul, az állomások között szerepel többek között Prága, München, Párizs, Berlin, Stockholm, London és Budapest. A lemezről már három szám is kikerült, a Lying Down, a lemez címét adó Courage és az Imperfections.

Celine Dion Forrás: Broadway Event / Brian Purnell

Celine Dion pályafutása már egész fiatalon elkezdődött, a poplisták állandó szereplője volt. Harmincöt éves karrierje során közel

250 millió albumot adott el,

World Music- és Billboard Music Awards-ot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei díjat, elismerést szerzett már. További rekordokat döntögetett Las Vegasban, ahol több mint tíz év alatt 1100 koncertet adott több mint 4,5 millió rajongónak.

2018-ban Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon turnézott, ami az egyik legsikeresebb koncertkörút volt abban az évben, a Deadpool 2 film Ashes című dallának remixével pedig a US Dance Club lista élére került. 2019. június 8-án végleg búcsút mondott Las Vegasnak, hogy az új lemezzel és az új világkörüli turnéval foglalkozzon. A kanadai énekesnő 2020. június 7-én lép fel a budapesti Arénában.