Komoly VIP-megoldásokkal készül a Balaton Sound

Mávészet (egyedi) 1. díj
Csudai Sándor (Origo): Konfetti

Fesztiválozók a Balaton Sound utolsó koncertjén élvezik a konfetti eső
Mávészet (egyedi) 1. díj Csudai Sándor (Origo): Konfetti Fesztiválozók a Balaton Sound utolsó koncertjén élvezik a konfetti eső
Vágólapra másolva!
A Balaton Sound szervezői idén újabb exkluzív helyeket alakítanak ki Zamárdiban.
Vágólapra másolva!

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző megjelenéssel születik újjá a Sound Nagy VIP-helyszíne, ahol csillárok, vörös szőnyeg, kanapék is lesznek, és az egésznek

egy extravagáns dekoráció adja majd a keretét.

Lesz lelátó is, ahonnan jól látszanak majd a Nagyszínpad sztárfellépői, és minden nap, az utolsó nagyszínpados műsor után exkluzív bulikat tartanak.

Sound Nagy VIP Forrás: Balaton Sound

A helyszín szolgáltatásai közt lesz többek között masszázs, saját toalett, smink helyszín, és értékmegőrző is. A Nagy VIP-ben welcome drinkkel és friss gyümölcsökkel várják majd a vendégeket.

A Balaton Sound VIP Plázsa Forrás: Balaton Sound

Új helyszín lesz a Balaton vízére helyzetett VIP Plázs, amit egy felüljáró köt majd össze a Sound Nagy VIP-pel. Baldachinos pihenőhelyek, napágyak, fehér kanapék, elkerített fürdő résszel. A helyszínen koktélbár és beach party várja a közönséget egészen hajnalig.

Az Aréna VIP-helyszíne Forrás: Balaton Sound

Exkluzív helyszínt kap a Sound legnagyobb fedett helyszíne is, az Aréna. Ennek VIP-része egy, a helyszín közepén épített, megemelt terület, ahonnan zavartalan rálátás nyílik a színpadra. A helynek saját bárja, WC-je lesz.

Az Elrow at Casa Bacardi VIP dzsungeles megjelenéssel Forrás: Balaton Sound

A világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow idén is ott lesz Zamárdiban, ezúttal egy VIP-helyszínnel kiegészülve. Az Elrow at Casa Bacardi VIP dzsungel hangulatot kap majd, tele lesz fákkal, indákkal, állat-dekorációval, és lesz külön DJ-pultja is egyedi fényekkel és hangokkal. És ide kapcsolódik az Elrow színpad oldalán elhelyezett lelátó, ahonnan zavartalanul lehet élvezni a helyszín programjait.