Másfél órás csúszással kezdi budapesti koncertjét Nicki Minaj

Nicki Minaj koncert
Trinidadian-US rapper Nicki Minaj performs during the MTV Europe Music Awards at the Bizkaia Arena in the northern Spanish city of Bilbao on November 4, 2018. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A tervezetthez képest másfél órával később kezdődik Nicki Minaj koncertje hétfő este az Arénában.
Vágólapra másolva!

Nicki Minaj február 25-én, hétfőn ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az eredeti kiírás szerint a koncert 19 óra 30-kor kezdődött volna, de a szervező Danubius Music csapata tájékoztatása szerint másfél órás csúszással kezdődik a hétfői koncert Budapesten.

A szervezők tájékoztatása így szól:

„Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy a mai Nicki Minaj-koncert várhatóan másfél órás csúszással fog kezdődni. Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, a hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről. Vendégeinket arra kérjük, hogy a meghirdetett időpont helyett tervezetten a 20:00 órás kapunyitásra érkezzenek a Papp László Budapest Sportarénába.”

A koncert várhatóan másfél órával később, 21 órakor fog kezdődni az Arénában.

Nicki Minaj új partnerrel jön Budapestre

Nicki Minaj pénteken jelentette be új részleteket jövő évi világturnéjáról, amely februárban kezdődik Münchenben. Nicki Minaj pénteken komoly változtatásokat jelentett be a jövő évben kezdődő világkörüli turnéjával kapcsolatban, ami február 21-én kezdődik Münchenben, és csak Európában 22 várost érint. A legfontosabb változás, hogy a korábbi tervekhez képest nem Future-rel, hanem a chicagói rapper Juice WRLD-del csinálja végig a turnét.