74 évesen hagyott fel az ivással a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards

Desert Trip - Weekend 2 - Day 1 GettyImageRank1 Performance HORIZONTAL Musician USA DESERT California MUSIC Rolling Stones Photography MUSIC FESTIVAL Indio - California Keith Richards - Musician Arts Culture and Entertainment Celebrities Empire Polo Field
INDIO, CA - OCTOBER 14: Musician Keith Richards of The Rolling Stones of The Rolling Stones performs during Desert Trip at the Empire Polo Field on October 14, 2016 in Indio, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Már egy jó éve lecsökkentette az alkoholfogyasztást a legendás Rolling Stones gitárosa, és most be is jelentette, hogy kihúzta a dugót.
Vágólapra másolva!

A Rolling Stones gitárosa, Keith Richards egy új, az együttes jövő évi turnéjáról szóló interjúban árulta el, hogy már nem iszik. A hír új, azonban a fogyasztás visszafogása már egy éve elkezdődött, ami azt jelenti, hogy Keith Richards 74 évesen találta ki, hogy változtat az életén.

Keith Richards 2016-ban, ekkor még masszívan ivott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Ahogy fogalmazott: „kihúztam a dugót”. Ez nem azt jelenti, hogy teljes absztinenciát vállalt volna, mert elmondta, hogy

alkalmanként megiszik egy-egy pohár bort vagy sört.

Richards egyébként azt mondta, nem nagyon vett észre változást magán, leginkább csak azt vette észre, hogy eggyel kevesebb cselekvés van a napi rutibnban. Igazából már kezdte rosszul érezni magát az ivástól, és elege lett. Az interjún ott volt vele a Stones másik gitárosa, Ronnie Wood is, aki viszont több változásról számolt be: „sokkal jobb vele dolgozni, sokkal szelídebb lett, és nyitottabb is az új ötletekre.” Wood amúgy már 8 éve tiszta, és elmondta, hogy mennyivel jobban érzi magát, amióta visszakapta az életét. Szerinte ezt Richards is kezdi érezni, ezért támogatni fogja a harcában.