Hollywoodi szilveszter és Tankcsapda-szülinap az Akvárium Klubban

Vágólapra másolva!
Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó kilencvenes és a kétezres évekbe. Itt ünnepli majd aznap 5. születésnapját a korszak „legcikibb" slágereit felvonultató Necc Party. Hollywoodi hírességek sétányává változik a KisHall, miközben ikonikus filmzenék csendülnek fel a VOLT Lokálban. A korán érkezőknek idén is lesz 'retro tombola' értékes nyereményekkel. Másnap különleges klubkoncerttel ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda.
Vágólapra másolva!

A tavalyi óriási siker után ismét időutazásra invitál az Akvárium Klub, ezúttal azonban hollywoodi különkiadással készülnek a szervezők: a város legcsillogóbb buliját ígérik három teremben. Az óriás magnókazettákkal és bakelitekkel díszített NagyHallban ünnepli majd az ország legnagyobb házibulijával 5. születésnapját a folyamatos teltházzal büszkélkedhető Necc Party. Ahogy azt már megszokhattuk, egymás után hozzák majd az igazi stíluscsemegéket:

Britney Spears, Backstreet Boys vagy éppen Spice Girls - a teli torokból üvöltés, azaz éneklés garantált.

A KisHall aka Walk of Fame – azaz Hollywoodi hírességek sétányává alakul egy teljes estére, s a mindannyiunk számára felejthetetlen korszak legendás zenéi csendülnek majd fel legendás előadóktól.

A VOLT Lokál szilveszter éjjelre Best Film Music teremmé változik,

itt csendülnek majd fel a '90-es és 2000-es évek ikonikus filmslágerei illusztris filmsztárok képmásainak társaságában.

Érdemes lesz időben érkezni, ugyanis, aki 20:30 és 21:45 között lép az Akváriumba, az jegyével automatikusan részt vesz a 22:00-kor kezdődő Tombolán, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra:

pl. Sziget- , VOLT Fesztivál- , Balaton Sound- és STRAND Fesztivál bérletek, Akvárium Klub ajándékcsomagok és rengeteg más ajándék.

Másnap, azaz január 1-jén pedig különleges klubkoncerttel érkezik az Akvárium Klubba a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Tankcsapda. Úgy döntöttek, hogy már az év első napján megkezdik az ünneplést, és az Akvárium Klub NagyHalljában adnak egy különleges, újévi koncertet, mely így egyben a jubileumi év első ünnepi bulija is lesz.