Fiatal sztár lett az év nője a híres zenei magazinnál

Ariana Grande
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 22: Ariana Grande performs onstage during CBS RADIO's fourth annual We Can Survive concert at the Hollywood Bowl on October 22, 2016 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images for CBS Radio, Inc./AFP
Vágólapra másolva!
Ariana Grande amerikai énekesnő, színésznő kapja idén Az év nője címet a Billboard amerikai zenei magazintól.
Vágólapra másolva!

A 25 éves előadó, Ariana Grande kapja a Billboard magazin Az év nője címet idén. Az átadó december 6-án lesz, a lap Women in Music elnevezésű gáláján New Yorkban. A díj korábbi kitüntetettjei között van Taylor Swift, Lady Gaga, Madonna és Selena Gomez is.

Ariana Grande egyik, 2016-os koncertjén Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A Billboard illetékese, Ross Scarano keddi közleményében úgy fogalmazott, Grande „mindig kiáll magáért és döntéseiért egy olyan világban, amely gyakran nem túl barátságos az erős fiatal nőkkel szemben”. Az elmúlt évben az énekesnő több dalával, köztük a No Tears Left To Cry, a Breathin és a God Is A Woman című slágerekkel is felkerült a Billboard Top 40-es listájára.

Ki az az Ariana Grande, akire tízezrek kíváncsiak?

Mariah Carey-hez hasonlítják az énekesnőt, akinek koncertje terrortámadás célpontja lett.

Grande segített továbbá megszervezni a One Love Manchester elnevezésű jótékonysági koncertet a tavaly májusi manchesteri fellépése végén történt öngyilkos merénylet áldozatainak megsegítésére.