A '20-as évek világát hozzák el az Arénába

Vágólapra másolva!
Jövő tavasszal az Arénában is fellép a világszerte sikeres Postmodern Jukebox formáció. 
Vágólapra másolva!

A Facebookon majdnem 2 millió követővel rendelkező formáció, a Postmodern Jukebox 2019-ben világ körüli turnéra indul, és a sorozatnak a Welcome to the Twenties 2.0 Tour nevet adták. Céljuk a turnéval egyértelműen az, hogy a 2020-as új évtizedkezdésre készítsék fel a zenerajongóknak. Ugyanis a Postmodern Jukebox alapítója, Scott Bradlee bízik abban, hogy az elmúlt generációk zenéjének jellemző stílusához és szakmabeli tudásához térünk majd újra vissza. A koncertjuk 2019. március 13-án, este 8 órakor kezdődik a Papp László Budapest Sportarénában.

Bradlee azt mondta az új évtizeddel kapcsolatban, hogy „legutoljára a húszas évek a jazzt adták nekünk, Amerika egyetlen igazi művészeti formáját. Ki tudja, mit hoznak a 2020-as évek?”. Mi arra használjuk a kis popkultúra kuckónkat, hogy megkérjük az embereket, felejtsék el a problémáikat, és jöjjenek el bulizni velünk egy estére, ezzel megünnepelve az igazi zenei tehetséget és az időtlen stílust élőben és a való életben.”

Forrás: Postmodern Jukebox

A Postmodern Jukebox a turnén körülbelül 250 városban fog fellépni. Az alapító azt mondta a turnéról: „amikor megalkotjuk a Postmodern Jukebox koncepció turné verzióját, mindig a megfelelő tehetségeket párosítjuk össze a megfelelő zenei anyaggal, és egy különleges, elképesztő élményt építünk fel a Postmodern Jukebox rajongói számára”.

A Bradlee által 2009-ben megalapított Postmodern Jukebox több mint egy milliárdos YouTube nézettséget és 3,5 millió feliratkozót gyűjtött már össze az elmúlt 5 évben. Végigturnézták már a világot. Vezették már az iTunes és a Billboard zenei toplistáit.

Forrás: Postmodern Jukebox

A nagyközönség számára a jegyértékesítés pénteken, november 9-én, délelőtt 10 órakor itt indul.