Törőcsik Mari a színpadra készül, de még nagyon óvatos

Törőcsik Mari
Budapest, 2012. november 28. Törőcsik Mari színésznő a Makk Károly filmrendező 87-ik születésnapját ünneplő Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari továbbra is velemi otthonában gyűjt erőt, hogy mihamarabb színpadra állhasson. 
Vágólapra másolva!

Törőcsik Mari legutóbb szeptemberben került kórházba, akkor az immunrendszerét erősítették meg egy komoly vitaminkúrával. Most a Hot! magazin kereste fel telefonon a 82 éves színésznőt, aki arról számolt be, hogy már jobban van, és az sem kizárt, hogy novemberben fellép a Nemzeti Színházban a Galilei-ben. „Most engedtek el a kórházból, ahová a velemi házamból jártam be.

Színházi témában addig nem tudok semmi biztosat mondani, amíg nem egyeztetek az igazgató úrral. Csak bízni tudok abban, hogy az egészségi állapotom novemberre már engedni fogja, hogy visszatérjek a közönség elé” – mondta Törőcsik Mari a lapnak.

Velemi otthonában gyűjt erőt, hogy Pestre utazzon Forrás: MTI/Zih Zsolt

Törőcsik Mari folyamatosan tartja a kapcsolatot volt férjével, Bodrogi Gyulával, aki ha teheti, gyakran meg is látogatja a színésznőt, de telefonon szinte naponta beszélnek. Bodrogi Gyula a Hot!-nak azt mondta a színésznő legutóbbi kezeléséről, hogy „mindig attól tart, hogy bennfogják a kórházban, de ez csak egy rövidebb kezelés volt.

Telefonon folyamatosan beszéltem vele, meglátogatni mostanában nem tudtam, de nagyon készülök rá.” Bordrogi Gyula azt is elárulta, hogy ha nála jár, sokszor segít neki az evésben is: „enni muszáj. Neki a beteg keze miatt nem igazán megy egyedül. Olyankor van, hogy segítek neki. És a nap huszonnégy órájában van mellette egy ápoló, aki táplálja őt. Szóval a lehető legjobb kezekben van. Ő nagyon erős, és biztos vagyok a teljes gyógyulásában.”