Eltűnt a közösségi oldalakról Kanye West

Kanye West
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Kanye West performs onstage during the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Kanye West a hétvégén törölte magát az Instagramról és a Twitterről is. A rapper nem most csinált ilyet először, már 2017 májusában volt egy hasonló húzása, akkor minden közösségi felületről eltűnt.
Vágólapra másolva!

Kanye West ismét letörölte magát a közösségi oldalairól. Utoljára 2017 májusában csinált ilyet, akkor majdnem egy évig bírta a közösségi felületek nélkül. Korábban megírtuk, hogy a hosszabb kihagyás után a rapper áprilisban kezde el újra aktívan használni a profiljait. Akkor még azt tervezte, hogy filozófiai témájú könyvet ír, de nem bízta kiadóra: azt mondta, hogy

a műve a különböző Twitter-bejegyzéseiből fog összeállni.

Nem tudni pontosan, hogy miért törölte magát Kanye West Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz

Kanye West szombaton újra letörölte magát a Twitterről és az Instagramról is, és egy szóval sem indokolta meg a húzást. Egyesek szerint azért tűnt el, mert a múlt héten egy bejegyzésben leírta, hogy miért törölné az amerikai alkotmány 13. kiegészítését, ami a rabszolgaság eltörléséről szól. Később hozzátette, hogy a kiegészítést nem törölné el, csak módosítaná. De az is elképzelhető, hogy azért hagyta ott a közösségi oldalait, mert csak a zenére szeretne koncentrálni. Nemrég ugyanis azt mondta, hogy hamarosan utazik Afrikába, hogy új dalokat készítsen – írta a TMZ.