Tóth Vera: zene, bor, Siófok

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera lesz az egyik sztárvendége idén a négynapos siófoki Bor és Kenyér Ünnepének, ahol többek között ingyenes koncertekkel várják a látogatókat. A népszerű énekesnő örült a lehetőségnek, hiszen a Balaton és Siófok is közel áll a szívéhez, és a jó boroknak is nagy barátja.
Vágólapra másolva!

Augusztus 16-20. között rendezik meg Siófokon az immár hagyománynak tekinthető Bor és Kenyér Ünnepét. A nagyszabású, ingyenes rendezvényen gyerekprogramokkal, kenyér- és borszenteléssel, vásárral, tűzijátékkal és sztárfellépőkkel is várják a látogatókat.

Tóth Vera vasárnap lép színpadra, hogy – ahogy ő fogalmaz - egy ízig-vérig funky-pop bulival szórakoztassa a közönséget.

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője eddig megjelent négy lemezének dalaiból válogat majd. Azt is elárulta, hogy nagyon örült a siófoki felkérésnek, annál is inkább, mert köztudottan szereti a jó borokat.

– véli az énekesnő, aki egyébként is gyakran jár a Balatonra, de nem csak a fellépései miatt. Néha pihenni is van ideje, a sűrű nyári program mellett is „ellop egy-egy napot" a tónál: „Ilyenkor a barátokkal vitorlázunk, kiülünk a stégre kicsit csendben lenni, benézünk az éjszakába is néha". Ezekről a balatoni élményekről az énekesnő rendszeresen posztol közösségi média oldalain is.

Tóth Vera Siófokról is azt mondja, hogy nagyon kedves a szívének, annak ellenére, hogy egy kifejezetten rémisztő élménye is kötődik a városhoz.

– idézi fel az énekesnő karrierjének kezdeteit, és első siófoki fellépéseit.

Tóth Vera ingyenes koncertje tehát augusztus 19-én vasárnap lesz Siófokon, a kikötőben.