Magyarul rappeltek Animal Cannibalst az egyik legismertebb amerikai show-ban

Kate McKinnon
Jimmy Fallon
Vágólapra másolva!
Amikor azt mondta, 3 hónap után még egy épkézláb éttermi rendelés sem jött neki össze magyarul, nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól előadja az Animal Cannibals '93-as slágerét, ráadásul Jimmy Fallon műsorában. A magyar hiphop, az Animal Cannibals és az amerikai színésznő, Kate McKinnon nagy pillanatai voltak ezek. 
Vágólapra másolva!

Elképesztő magánszámot adott elő az amerikai színésznő, Kate McKinnon Jimmy Fallon műsorában a minap. Röviden beszélt budapesti forgatásáról, ahol az A kém, aki dobott engem című filmet készítették, aztán viccesen mesélt arról, hogy bármekkora lelkesedéssel tanulta is a magyar nyelvet a Budapesten töltött három hónapban,

egy rendes ebédrendelés sem jött össze neki magyarul a forgatás végére.

Az biztos, hogy a város nagy hatással volt a színésznőre. Az itt megismert magyarokat, Lindát, Eriket, Csillát és Verát név szerint üdvözli a stúdióból, és az őt sofőrként segítő Eriknek, valamint – talán tudtán kívül a teljes magyarságnak – egy elképesztő ajándékkal is készült. Bűbájos és nagyon meggyőző magyarsággal adta elő az Animal Cannibals 1993-as számának, a Yozsefváros-nak egy jelentős részletét.