Ez történt a zenésszel, aki részegen állt színpadra - videó

Vágólapra másolva!
Hatalmasat esett a színpadon Blake Shelton, mert túl sokat ivott a fesztiválon a fellépése előtt. Másnap szégyenkezés helyett inkább elkérte a rajongóitól a videót. 
Vágólapra másolva!

Blake Shelton az Oregonban tartott Whisky Music Festivalon részegen állt ki a színpadra fellépni, koncertje közben pedig egy hatalmasat esett. A 42 éves zenész másnap a Twitteren

kérte a rajongóit, hogy valaki küldje el neki az eséséről készült videót.

„Oké Pendleton, tudom, hogy valakinek megvan az a videó, amikor elesek a színpadon tegnap este. Kérlek! Látnom kell! Posztoljátok ki azt a sz.rt! És igen, ittam. Sokat” – írta, és kívánsága hamar teljesült.

Nem mindenki tartotta ilyen viccesnek, hogy részegen állt színpadra. „Szóval te ezt a fajta minőséget viszed színpadra azoknak az embereknek, akik a nehezen félretett pénzüket arra költik, hogy lássanak, te pedig piásan lépsz fel?” – írta egy nő, mire ezt a választ kapta a zenésztől: „Oh, sajnálom hölgyem, de ez a fiók azok számára készült, akiknek van némi humora. Nem fogadunk el ma ilyen vinnyogós üzeneteket. Próbálkozzon meg vele holnap!” – írta a Blikk.