Apósjelöltje támadta meg a magyar énekest

Kerozin zenekar, Kovács Axel
Vágólapra másolva!
Fiatal barátnőjének apja támadt rá Kovács Axelre, a Kerozin frontemberére. Azért kezdte el ütni, mert nem nézi jó szemmel, hogy a lányával jár. Kovács Axel nem ütött vissza, és feljelentést sem tett.
Vágólapra másolva!

Rátámadtak, és brutálisan megfenyegették a Kerozin frontemberét, Kovács Axelt. Ráadásul fiatal barátnőjének apjától kell tartania, magából kikelve kezdte el ütlegelni. „Hajnalban értem haza egy fellépésről, és a barátnőm hívására ébredtem kora délután. Zaklatott volt, azt mondta: Gyere értem, de ne szállj ki a kocsiból, mert az apám meg fog verni” – mondta az énekes a Blikknek, és azt is hozzátette, hogy

nem ez volt az első eset, hogy megfenyegették.

„Hasonló fenyegetések korábban is elhangzottak, mert a szülők nem nézik jó szemmel a kapcsolatunkat. A hőség miatt viszont nyitott kocsiajtóval vártam a szerelmemet, a lábamat is kilógattam.

közben folyamatosan ütlegelt”. Kovács Axel fejét ugyan nem találta el az apósjelölt, mégis mindene sajog. „Tudtam,

Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam”.

Kovács Axel nem tett feljelentést Forrás: YouTube

Ezek után egy közeli cukrászdába menekült, ahová követte támadója, aki egyébként Debrecenben egy ismert művész. „Kértem az egyik felszolgálót, hívjon rendőrt, de azt hitte, viccelek. Aztán a művész úr is bejött, de ott csak fenyegetőzött. Hívtam a zsarukat, akik a száz méterre lévő kapitányságról percek alatt ott voltak” – mondta a debreceni együttes frontembere, aki egyébként

nem tett feljelentést, mert tudta, hogy az megviselte volna a barátnőjét.

„Kezdetben jóban voltam a művész úrral, de ahogy a kapcsolatom a lányukkal komolyra fordult, a neje ellenem hangolta. Telefonon is fenyegetőztek, ezért letiltottam a számaikat. Sajnálom, hogy a gyűlöletük idáig fajult”.

Kovács Axel barátnője csak annyit mondott az esetről, hogy szüleit és barátját is szereti,

apja pedig nem kívánt nyilatkozni.