Ne lepődjön meg, ha a boltban Pál Évától kapja a visszajárót!

A volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséig
Vágólapra másolva!
Közértben lesz eladó Pál Éva. A Neoton Família egykori énekesnőjének nagy szüksége van a pénzre, még a házát is elárverezhetik. Svájci frank alapú hitele miatt adósodott el így. 
Vágólapra másolva!

Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője már annak is örül, hogy egy boltban kap munkát. Nagy szüksége van a pénzre, korábban megírtuk, hogy rajongóitól kért segítséget a Facebookon, hogy eladhassa házát, mielőtt elárverezik.

Bajban van a magyar énekesnő, a rajongóitól kér segítséget

A rajongóitól kért segítséget Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője. Súlyos anyagi gondokkal küzd, és már csak három hete van, hogy megoldást találjon. Komoly bajban van Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője, ezért a rajongóitól kért kétségbeesetten segítséget a Facebookon.

Pál Éva a svájci frank alapú hitele miatt adósodott így el,

havi 170 ezer forintot kellene fizetnie 240 hónapon keresztül,

amit nem tud vállalni. A bank 25 millióért árverezné el a házát, míg Éva 36 millió forintért árulja, de már csak két hete van. Azt mondta, a hitel kiváltása után a különbözetből vidéken kezdhetne új életet. Egy régi ismerőse úgy próbálja segíteni, hogy

felveszi eladónak a csepeli piacon működő közértjébe.

Korábban két gyógynövényboltban is dolgozott, így van már tapasztalata ilyen munkakörben. „Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök.

Nikiéké a bolt, aki úgymond a fogadott lányom, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton. Annak a lehetőségnek azért lett vége, mert elhunyt a tulaj, nekem sajnos egy összegben akkor sem volt annyi tartalékom, hogy megvegyem” – mondta a Borsnak.

Pál Éva Forrás: TV2

Pál Éva segítője még középiskolás volt, amikor megismerkedtek. Akkor az énekesnő segített neki, most pedig fordítva. „Egy iskolai ünnepségen tűnt fel, csodálatosan énekelt. Azonnal felkerestem, azt javasoltam neki, semmi esetre se hagyja abba.

Kapott felkéréseket, odaadtam neki a fellépőruháimat is. Közben megismerkedett egy fiúval, azóta gyerekei születtek, és máig jó viszonyban vagyunk. Akkor én segítettem neki, most ő húz ki a bajból” –mondta. Annak idején botrányosan vált el Neotonos zenésztársaitól, így hozzájuk most nem fordulhat segítségért.

Csepregi Éva a konfliktusok ellenére sajnálja, hogy Pál Éva nem kap énekesi felkérést.

„Szomorúan hallom, hogy Évinek egyelőre nincs énekesi felkérése. Nagyon szép a hangja még ma is, én szeretném, ha még énekelne. Hiszek abban, hogy még fog ebben a szakmában dolgozni” – mondta Csepregi Éva.