Megműtötték Kubik Annát, elviselhetetlen fájdalmai voltak előadás közben is

Kubik Anna
Vágólapra másolva!
Megműtötték Kubik Annát. A Kossuth-díjas színésznő gyakran előadások közben is elviselhetetlen fájdalmat érzett. Azt mondta, nem bánja, hogy most kényszerpihenőre szorul, de a diéta betartása nehezére esett. 
Vágólapra másolva!

„Egy hónappal ezelőtt epehólyagműtétem volt. Köszönöm, most már jól vagyok, csak sokat kell pihennem, ezért a nyárra csak a székelyföldi verstábort vállaltam el” – mondta a Lokálnak. Azt is hozzátette, hogy elviselhetetlen fájdalmai voltak. „Novemberben kezdődtek a görcsök, amiket először fájdalomcsillapítóval kezeltem, de aztán már az sem segített. Elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek, olyan görcseim voltak, amit nem kívánok senkinek.

és bár egyet se mondtam le, nem volt könnyű a színpadon. Eleinte nem lehetett látni, hogy mi a probléma, aztán tavasszal kiderült, hogy epekövem van. Dr. Topa Lajos, a Szent Imre Kórház főorvosa ki is műtötte a köveimet.

amit nehezen tudtam végigcsinálni. Az epehólyagműtétre pedig egy hónapja került sor dr. Brenner Barnabás által, mert annyi munkám volt, hogy megvártam az évad végét”.

Kubik Annának a lábadozásban a diéta betartása volt a legnehezebb Fotó: Mudra László - Origo

A 61 éves Kossuth-díjas színésznő azt mondta, hogy a diéta betartása volt a legnehezebb a lábadozásban. „A műtét után diétáznom kell, nem ehetek zsíros ételeket és édességet sem.

Emellett pihennem kell, így nem vállaltam nyárra a táboroztatáson kívül semmi más munkát. A család kiskutyáját, Legót is nemrég műtötték, úgyhogy most ketten lábadozunk.

Így van időm behozni az évközi elmaradásaimat, jut időm olvasni és készülni a következő évadra is, hiszen akkor is lesz bőven munka. Többek között felkértek minket egy lengyelországi fesztiválra az Az ajtó című darabbal. Nekem most az lesz a nyaralás, hogy végre itthon lehetek”.