Őrült állítás: Michael Jacksont kémiailag kasztráltatta az apja

2018.07.10. 11:41

Michael Jackson elismerte, hogy apja nélkül nem ért volna el ekkora sikereket, ugyanakkor azt is elmondta, hogy durva nevelés módszereket alkalmazott, ezért nagyon félt tőle. Most egykori orvosa elárulta, Joe Jackson szerinte hogyan érte el, hogy Michael hangja magas maradjon. 

Megdöbbentő dolgot állít Michael Jackson egykori orvosa, Conrad Murray. Azt már korábban is megírtuk, hogy Joe Jacksontól rettegtek, durva nevelési módszereket alkalmazott, és szó szerint bármit megtett azért, hogy fia sikeres legyen. A doktor most azt mondta, hogy Joe Jackson kémiailag kasztráltatta a fiát azért, hogy megmaradjon a magas hangja.

Michael Jackson elismerte, hogy sikereiben nagy szerepe volt apjánakForrás: Getty Images/Steve Allen

Nem ez az első eset, hogy Jackson orvosa rémes családi titkot tereget ki, 2016-ban megjelent könyvében leírta, hogy Michael még csak 12 éves volt, amikor az apja olyan hormoninjekciókat adott be neki, ami nem csak a pattanásait mulasztja el, de egyúttal nem engedi, hogy mélyebb legyen a hangja – írta a Blikk. Michael Jackson 2009-ben halt meg gyógyszer-túladagolásban, Joe Jackson két nappal fia halálának kilencedik évfordulója után halt meg, régóta küzdött hasnyálmirigyrákkal. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK