Pereskednek a Fiesta tagjai

Vágólapra másolva!
Perben állnak az egykori Fiesta tagjai egymással. Csordás Tibor és Knapik Tamás továbbra is Fiesta néven lépnek fel, de már külön. Perrel próbálnak a vita végére jutni. 
Vágólapra másolva!

Az egykori Fiesta együttes két tagja, az énekes Csordás Tibor és a gitáros-dalszerző Knapik Tamás perrel próbálják megoldani az együttessel kapcsolatos vitás ügyüket. A nézeteltérés többek között azért alakult ki, mert noha már nem együtt zenélnek, mégis mindkettejük formációját Fiestának hívják. Emellett

Knapik Tamás zeneszerzőként nehezményezi,

hogy a Csordás-féle Fiesta-fellépéseken az általa írt dalok hangzanak el. Knapik a Mokkában beszélt az együttes jelenlegi helyzetéről, és ebben helyet kapott a peres ügy rövid összefoglalója is.

Azt mondta, akkor kezdődtek a problémák, mikor szerinte Csordás Tibor

nem megfelelő állapotban jelent meg

egy-egy fellépésükön. Emellett Knapik Tamás szerint Csordás sokáig csak egy kiegészítő projektként tekintett a Fiestára a punkrock zenekara mellett. „Ő eljött a bulijainkra addig, ameddig úgy gondolta, hogy a rock and roll-karrierje heavymetal énekesként nem indul el.

aztán kiderült, hogy ő nem fog abból megélni, úgyhogy ő utána fogta, és egyedül elkezdte” - mondta Knapik Tamás Csordás Tiborról, akit a jogtalan név- és dalhasználatért be is perelt. Egyébként a Knapik-féle formációnak az elmúlt hetekben jelent meg új videóklipje.

Ez pedig egy ismert dal a régi, közös időszakból: