A Facebookon is ostromolják a szingli Radics Gigit

Radics Gigi
Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi magyar énekesnő, aki először a Megasztár 5-ben tűnt fel, ahol a legjobb 24-ből esett ki, majd két évre rá a 2012-es Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az RTL Klub-hoz igazolt, ahol a hazai X-Faktor eddigi legfiatalabb mentora
Vágólapra másolva!
Három és fél év után újra szingli lett Radics Gigi, aki azt mondta, élvezi, hogy egyedül van, és ha a rengeteg munka mellett van egy kis szabadideje, azt családjával és a barátaival tölti. Bár sokan próbálkoznak az énekesnőnél, ezek az udvarlók általában komolytalanok.
Vágólapra másolva!

Nemrég kiderült, hogy Radics Gigi három és fél év után szakított párjával, máris rengeteg férfi versenyez érte. Az énekesnő azt mondta, hogy most élvezi a szingliéletet, és bár sokan próbálkoznak nála,

ezek az udvarlók általában komolytalanok.

Radics Gigi élvezi a szingliéletet Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem keresem most a szerelmet, jól érzem magam szólóban. Igaz, hogy sok udvarlóm van, de általában interneten keresnek meg. Ezek nekem nem sokat jelentenek.

Én ezen csak mosolyogtam, nem válaszoltam neki” - mondta Radics Gigi a HOT! magazinnak, és azt is hozzátette, ha a rengeteg munka mellett van egy kis szabadideje, azt családjával és a barátaival tölti.