Szó nélkül hagyta el a rákbeteg Orbán Józsefet a barátnője

Barátai mindent megtesznek a tüdőrákkal küzdő Orbán József felépüléséért: videó
Vágólapra másolva!
A 100 Folk Celsius énekes-gitárosa, Orbán József 15 éve élt együtt 25 évvel fiatalabb barátnőjével, aki szó nélkül hagyta el a napokban a rákkal küzdő zenészt.
Vágólapra másolva!

Orbán Józsefet, a 100 Folk Celsius énekes-gitárosát szó nélkül hagyta el barátnője. A zenész kisebb-nagyobb megszakításokkal 15 éve élt együtt 25 évvel fiatalabb barátnőjével. A Borsnak most annyit mondott, „sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam.

de eléggé el vagyok keseredve miatta. A sok fekvéstől legyengültem, nincs erőm járni. Ebben sokat segít a gyógytornász.” A zenész közben folyamatosan jár kezelésekre, vizsgálatokra, amelyek a tavaly ősszel diagnosztizált rákja óta tartanak. Akkor Orbán József összeesett az utcán, kórházba vitték, és ott derült ki, hogy a tüdejében és az agyában is vannak daganatos elváltozások.

Sokszor az ágyból sem akar felkelni a legyengültség miatt Forrás: Mokka

Jó hír, hogy a legutóbbi információk szerint az agyából szinte teljesen eltűnt már a daganat, és a tüdejében is visszahúzódóban van a tumor. Most, hogy Andrea nincs,

kizárólag barátaira számíthat, ők viszik a kezelésekre

vagy éppen gyógytornászhoz. Többek között az omegás Benkő László fia, Balázs segít neki, aki a lapnak azt mondta, „most gyógytornán voltunk Józsival, végre javulóban van az állapota, még az erőnlétén kell dolgozni. Nem mondom, hogy Józsi jó beteg, inkább elég rossz, naponta

Márpedig ahhoz, hogy felerősödjön, sokat kell mozognia, tornáznia. Szerencsére ebben rengeteget segít neki a gyógytornász. Reméljük, a párja elvesztése nem veti vissza Orbán Józsit a gyógyulásban.”