Több méter magasból ugrott rá egyik rajongója Lana Del Reyre

Lana Del Rey
LAS VEGAS, NV - FEBRUARY 16: Singer/songwriter Lana Del Rey performs during a stop of her LA to the Moon Tour in support of the album "Lust for Life" at the Mandalay Bay Events Center on February 16, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Sok rajongó aggódik Lana Del Rey énekesnőért, mert nem tudják, jól van-e a kedd esti incidens óta. Ugyanis az énekesnőre koncertje után egyszerűen rávetette magát egyik fanatikus rajongója. Nézze meg a videót!
Vágólapra másolva!

A közösségi médiában nem aktivizálta magát Lana Del Rey kedd este óta, és ez azért is aggasztja rajongóit, mert a tegnapi koncertje után egyik fanatikus rajongója nagyjából

két méter magasból egyszerűen ráugrott.

Annyi látszik a felvételen, hogy férfi rajongóról van szó, aki a koncert után a színpadot elhagyó Lana Del Reyre ugrik. Ehhez a színpad előtti párméteres sávot a nézőktől elválasztó, jó két méter magasban végződő korlátról kellett levetnie magát. Az valóban nem hangzik jól, hogy a közösségi média felületein amúgy igen aktív énekesnő

még nem hallatott magáról,

miközben sokan érdeklődnek az egészsége felől.

Sokan kérdezik tőle, hogy jól van-e, van, aki azt kérdezi, mi történt pontosan, van, aki már a férfi nevét akarja megtudni, hogy bosszút állhasson. De van olyan is, aki mindenkit azzal nyugtat, hogy a biztonsági őrök, testőrök jól végzik a dolgukat.

Lapozzon, és nézze meg a videót!