Székhelyi József tüdejéből eltűnt a daganat

Tüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnél
Vágólapra másolva!
Székhelyi József a tervezett kezelések felénél jár, mégis úgy tűnik, a tüdejéből teljesen eltűnt a daganat. 
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Székhelyi József daganatos betegsége ellen használa a kemoterápia. Ugyanis a színész tüdejéből már teljesen eltűnt a daganat, és az áttétek is sorvadnak. Székhelyi József betegsége tavaly ősszel derült ki, és azóta folyamatosan küzd, aláveti magát minden kezelésnek, nagyon bízik az orvosokban, és ami nagyon fontos,

le akarja győzni a betegséget.

Már többször nyilatkozta, hogy „éljen az élet, dögöljön meg a rák!”. És úgy tűnik, a pozitív hozzáállás, az elutasított betegségtudat és a kezelések jó eredményeket hoztak.

Székhelyi József szerint mondta, „a ráknak a dac az ellenszere” Forrás: Origo

A színész a Ripostnak adott interjújában a hét elején mesélt jelenlegi állapotáról. Azt mondta, „hatalmas diadalon vagyok túl, az alapdaganat, ami a tüdőm jobb lebenyében volt, nullára zsugorodott.

már alig észrevehetők. Most még egy végeláthatatlan kemotúrán veszek részt, de tudom, hogy én fogok győzni, és megdöglik a rák. A tortúrának vannak hullámvölgyei, de a cél az, hogy a »pasi aktív maradjon«. Persze, néha gyengének érzem magam és a kedélyállapotom olykor aggályos, de másnap felkelek és azt kérdezem: »ugyan kérem, hol van itt tüdőrákos ember?«.” A család támogatásáról Székhelyi József azt mondta a lapnak, hogy „a feleségem egy szent asszony, a gyermekeim is csodálatosak. Az ügyvéd fiam minden egyes kezelésre elkísér, és mellettem van. A kemó alatt sokat beszélgetünk, vagy zsugázunk, a fiam pedig minden alkalmat rögzít, ha munkája van, telefonon intézi el,

Korábban is jó volt a kapcsolatunk, de ez most valami más. [...] A kemoterápiának van kezdő, középső és záró szakasza, én a közepén járok, és nem tudom, mikor lesz vége, de ahhoz, hogy folytatni tudjuk, sok egyéb mellett nagyon fontos, hogy stabil maradjon a vérképem. Optimista vagyok, és mindenkinek, aki ugyanebben a betegségben szenved, azt üzenem, soha ne adja fel! Ha az ember lelkileg vagy pszichésen feladja, akkor már az orvostudomány is tehetetlen lesz, minden agyban dől el. A ráknak a dac az ellenszere.”