Szűcs Judith rosszul lett Thaiföldön

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Szűcs Judith két hétre utazott Thaiföldre párjával és lányával, hogy végre pihenjen egy kicsit a sok munka után. Az első néhány napon azonban mérgezéstől szenvedett az énekesnő, egy étteremben lett rosszul, ahol thai tésztát evett. Végül egy speciális antibiotikumtól lett jobban. 
Vágólapra másolva!

Nagyon megijedt, mert eszébe jutott, hogy januárban egy magyar férfi meghalt Thaiföldön, miután kígyómakrélát evett egy étteremben, és az

énekesnő is ételtől lett rosszul.

Két hétre utazott Thaiföldre párjával és lányával, hogy végre pihenjen egy kicsit a sok munka után. „Ha Ázsiába megy az ember, akkor bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott... Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek.

ami viszonylag gyorsan helyrehozott. Mindenesetre nagyon nem volt kellemes, amit az első napokban átéltem. De szerencsére túléltem! Az a tanulság, hogy ezentúl mindig viszek magammal gyógyszert, és egyszerűen beszedem, ahogy megérkezem” - mondta az énekesnő a Ripostnak.

Szűcs Judith szerencsére pihenni is tudott. Az énekesnő rengeteget napozott, strandolt, és végre teljesen kikapcsolódhatott. „Nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor az ember a parton ül, és hallgatja a tenger morajlását.

A huszonkettedik emeleten laktunk, elképesztő panoráma tárult elénk.

Minden éjszaka nyitva hagytuk a teraszajtót, és láttuk, ahogy apró, fénylő szentjánosbogarakhoz hasonlóan kihajóznak a halászok a csónakjaikkal.”