A Backstreet Boys szépfiújának erőszakolós ügye a rendőrség elé került

Nick Carter
QUEBEC CITY, QC - JULY 09: Nick Carter of the Backstreet Boys performs during the 2017 Festival d'ete de Quebec on July 9, 2017 in Quebec City, Canada. (Photo by Barry Brecheisen/WireImage)
Vágólapra másolva!
A Backstreet Boys énekesét, Nick Cartert még novemberben vádolták meg nemi erőszakkal. Az énekes egy ideig nem reagált, később azt mondta, hogy minden közös megegyezés alapján történt. Azóta az áldozat, Melissa Schuman az üggyel a rendőrséghez fordult. 
Vágólapra másolva!

Rendőrségi ügye lesz a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek. Amint azt korábban megírtuk, a Dream nevű lánybanda egykori tagja, Melissa Schuman azzal vádolta Cartert, hogy még 2004-ben megerőszakolta.

Nick Carternek eddig elég volt egy nyiltakozat az ügyről Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Schuman korábban egy hosszú blogbejegyzésben írta le részletesen a 14 évvel ezelőtt történteket. Most pedig megtette az utolsó lépést:

a rendőrségnél is bejelentette az erőszakot.

Azt még nem lehet tudni, hogy ezek után milyen következményekkel kell számolnia Carternek. A Backstreet Boys szépfiúja korábban azt mondta, sokkolta a vád, és

minden, ami köztük volt, a nő beleegyezésével történt.

Novemberben Carter volt barátnője is beszállt az ügybe: Kaya Jones Twitteren szólította fel exét, hogy vallja be az igazságot.