Újabb hazai nevekkel bővült a FEZEN fellépőinek sora

Kiss Tibor énekes, előadóművész, a Quimby együttes frontembere (j) és Farkas Róbert hegedűs
Tusnádfürdő, 2013. július 24. Kiss Tibor énekes, előadóművész, a Quimby együttes frontembere (j) és Farkas Róbert hegedűs a Budapest Bár zenekar koncertjén a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2013. július 24-én. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Még több hazai a FEZEN-en, a Quimby csatlakozik Rúzsa Magdihoz és Ákoshoz, ismét hazai pályán játszik a Wellhello, valamint érkezik a Brains és a Cloud 9+ is. A mostani magyar fellépők után hamarosan ismét nemzetközi formációkat jelent be a székesfehérvári fesztivál.
Vágólapra másolva!

Újabb hazai nevekkel bővült a FEZEN idei névsora. Egy év kihagyás után 2018-ban ismét visszatér a Quimby. A fesztivál pénteki napján, azaz július 27-én lépnek fel. Aznap játszik Ákos és Rúzsa Magdi is. Lassan hagyomány lesz, hogy a fehérvári gyökerű

Wellhello a fesztivál nyitónapján tartja koncertjét,

ez idén sem lesz másképp. Csatlakozik hozzájuk a szintén fesztiválkedvenc Brains, csütörtökön pedig a Cloud 9+ négyesfogata táncoltatja meg a közönséget.

Jövő szerdán pedig külföldi fellépőket jelentenek be a FEZEN szervezői. Forrás: Fezen Fesztivál

A mostani négy hazai név után jövő

szerdán ismét nemzetközi fellépőket jelentenek be a szervezők,

a hírek szerint a rock-metal műfajából. Szűk fél év van még a fesztivál kezdetéig, de a jegyvásárlást nem érdemes addig halogatni.