Nem turnézhat többet a Parkinson-kóros énekes

Neil Diamond
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 11: Recording artist Neil Diamond performs onstage at Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons Honoring Debra Lee at The Beverly Hilton on February 11, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Kovac/WireImage)
Vágólapra másolva!
Soha többet nem turnézhat betegsége miatt Neil Diamond, de a dalszerzéssel nem áll le. Az amerikai popénekes vasárnap lesz 77 éves, és az amerikai Hanglemez Akadémia (The Recording Academy)  életműdíjjal tünteti ki. 
Vágólapra másolva!

Neil Diamond Grammy-díjas amerikai popénekesnél nem rég Parkinson-kórt diagnosztizáltak, ezért nem vállal több turnét. A hírt a zenész a honlapján közölte a rajongóival. A betegség tünetei miatt már nehezen viselné az utazást és a nagyobb fellépéseket, ezért

lemondta az Ausztráliába és Új-Zélandra tervezett koncertkörútját.

A jegyek árát természetesen visszatérítik a rajongóknak. Diamond azt mondta, „Nehéz és fájdalmas bejelentenem, hogy

Az elmúlt ötven évben nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy koncertjeimmel a nézők elé állhattam” - írta a közleményben Diamond.

Diamond több mint 130 millió albumot adott el világszerte. Forrás: Gett Images/WireImage/Michael Kovac

A Sweet Caroline, a Cracklin' Rosie és más világslágerek énekese azt is írta, hogy

továbbra is tervez dalokat írni és felvételeket készíteni.

Az énekes az 1960-as évek óta írja és énekli dalait, vasárnap lesz 77 éves. Az amerikai Hanglemez Akadémia (The Recording Academy) ez alkalomból életműdíjat ad neki.