Elkészült Péterfy Bori új lemezének bővített változata

Péterfy Bori akusztik Müpa
Vágólapra másolva!
A 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band több újdonsággal is készült a rajongóknak. Kiadták a legújabb lemezük bővített változatát, klipet forgattak, és közben még turnéznak is.
Vágólapra másolva!

Kijött a Péterfy Bori & Love Band új albumának, a Bori X-nek a bővített kiadása, amin 10 helyett 24 szám van, és remixek, feldolgozások és instrumentálok egészítik ki az eredeti albumot. Az együttes legközelebb február 16-án lép fel Budapesten, a Barba Negrában. Az idén 10 éses zenekar több újdonsággal készül.

Péterfy Bori november óta turnézik, országszerte teltházas koncerteket ad. Forrás: Gabor Kotschy

A most megjelent, 24 dalos extra verzió más dalsorrenddel jelenik meg. A Farkas című számot a Black Bartók zenekar általi feldolgozása és más instrumentális verzióban is megjelenik. A cél az volt, hogy az amúgy is minden eddiginél elektronikusabb lemezük egészen más perspektívába kerüljön.

A Bori X-et vizuálisan is alaposan kibontotta a zenekar, a

lemezt felvezető dalokhoz szöveges videók készültek,

a Lakatlan sziget pedig egy érzéki klippel debütált, mely a '90-es évekből merítve mutatta be a soroksári mediterráneum szerelmespárját.

A november eleji megjelenés óta pedig az összes, az eredeti lemezen szereplő dal kapott egy-egy izgalmas és látványos szöveges animációt.